SCArA -Tec

Podjetje SCARA-Tec je nastalo kot rezultat dolgoletnih izkušenj naše ekipe, iz področja elektroinštalacij, elektro montaže in avtomatizacije.

Za nami so projekti iz vsega sveta. Kot strokovnjaki na teh področij se zavedamo pomena znanja. V znanju je moč, zato smo se odločili svoje znanje deliti z mlajšimi generacijami in ustanoviti izobraževalni center, kateri je trenutno še v fazi razvoja.

Življenje v današnjem času je polno sprememb, tako pozitivnih kot negativnih. Ker sledimo spremembam in se zavedamo njihovih posledic, smo se specializirali v  načrtovanje, izdelavo in vgradnjo mobilnih zaklonišč za privatno rabo.

Zaradi vedno pogostejšega pojavljanja naravnih nesreč ter posledic političnih odločitev, katere imajo vpliv na vsakega izmed nas, se zavedamo, da bo zagotavljanje varnosti v prihodnosti prioriteta vsakega posameznika.

Mi smo pripravljeni, ste tudi vi?

scara o nas

Zakaj smo prava izbira?

quality

Kakovost dela

Je steber delovanja našega podjetja. Zavedamo se, da je natančna in kakovostna izvedba storitve ključna za nadaljnje poslovanje in zadovoljstvo naših naročnikov.

work-together

Konstruktivno delo

Komunikacija z naročniki je za nas izrednega pomena. Prilagodljivost ekipe, delovnih procesov v projektu, sta ključna faktora, zakaj smo ekipa, ki izstopa in ustreže željam in potrebam naših naročnikov.

stopwatch

Ažurnost

Razumemo potrebe in prilagoditev gospodarstvu, trgu in poslovnim partnerjev, zato smo podjetje, ki se hitro prilagodi potrebam in željam naročnika.

Želite izvedeti več?