vivax-slider

VIVAX klimatske naprave so svojo pot na tržišču začele pred 18 leti, svoj uspeh pa pripisujejo pametni razvojni politiki, vrhunski kvaliteti klimatskih naprav in popolnem dizajnu. Nabor profesionalcev, ki so za klimatizacijo izbrali naprave VIVAX, v svojem poslu izrazito cenijo njihovo zanesljivost in visoko tehnologijo.

Klimatske naprave VIVAX so prilagojene vsem ciljnim skupinam uporabnikov. Odlikuje jih vrhunski dizajn, pri čemer lahko izbirate med sodobnimi oblikami klimatskih naprav za najmodernejše prostore ali klasičnimi oblikami za tiste, ki so naravnani k bolj tradicionalni ureditvi bivalnih prostorov. Poseben poudarek smo namenili tudi energetski učinkovitosti in s tem upoštevali tudi visoke standarde glede zaščite okolja.

VIVAX prinaša tudi druge lastnosti, kot so tiho delovanje med hlajenjem in ogrevanjem prostora, a čist zrak, ki ga omogočajo številni filtri, spada med najvažnejše pogoje za ugodno bivanje v prostoru.

HLADITE SE S STILOM – IZBERITE BARVO

Klimatske naprave VIVAX ustrezajo vsem bivalnim prostorom. Velika posebnost na tržišču je pa pestra barvna paleta klimatskih naprav, ki vašemu domu dodajo pridih edinstvenosti. Drznite si biti drugačni in presenečeni boste, kako bo klimatska naprava poudarila edinstven značaj notranjosti prostora in ji dodala brezčasno lepoto. Izberite sobno temperaturo, ki ustreza vašim željam. Vrhunska zmogljivost prinaša svežino v poletnih mesecih in zagotavlja energetsko učinkovito ogrevanje v zimskih mesecih.

Garancija na klimatske naprave VIVAX je 60 mesecev z obveznim letnim servisom pooblaščenega serviserja. Verjamemo v kakovost klimatskih naprav VIVAX in zato jamčimo za njihovo brezhibno delovanje kar do 5 let. Gre za našo redno garancijo na klimatske naprave, po nakupu, za podaljšanje garancije, ni potrebna nobena dodatna registracija. Podrobne informacije o garancijskih pogojih in seznam pooblaščenih serviserjev najdete na spletnem mestu vivax.com

Želite izvedeti več?